Automatische upgrades van WordPress

Maak je gebruik van WordPress en heb je deze geïnstalleerd met de installer op je beheerpaneel, dan word je installatie automatisch up2date gehouden. Een scan over onze upgrade tool laat zien dat maar liefst 40% deze upgrade heeft uitgezet en daarom besteden we er middels dit bericht een klein beetje aandacht aan. Dit bericht is tevens naar alle klanten verzonden met een uitgeschakelde updater!

Waarom staat dit standaard aan?

WordPress is het grootste gratis CMS en is een ontzettende gewillige prooi voor hackers. De software biedt een complex ecosysteem aan plugins en thema’s en is uiterst populair bij de gemiddelde webbouwer, dus ook bij de hackers. Houdt je WordPress automatisch up 2 date, dan scheelt je dat in de eerste plaats tijd, maar vooral ook mogelijk verlies van data of lekken van persoonsgegevens. 15% Van onze wordpress installaties onderhouden ook een webshop en ik hoef tegenwoordig niet meer uit te leggen wat een lek met het imago van de webshop zou doen wanneer dit uitkomt.

Je bent hier echter vrij in en we kunnen alleen adviseren. Heb je de updater per ongeluk uitgezet en wens je hulp? Neem dan even contact op met onze support.