Mijn belastingdienst op 1 maart

De hele dag storing storing bij de belastingdienst. Herkenbaar? Zo’n grote organisatie zoals de belastingdienst, welke ons allen uitnodigt om op 1 maart onze aangifte te komen doen, zou toch beter bestand moeten zijn tegen een paar bezoekers meer of minder?

Kennelijk niet. En bij het hosten van een dienst op het internet is dit ook, afgezien van de beveiliging ervan, één van de grootste uitdagingen. Een systeem bouwen welke op elk moment van het jaar alle mogelijke bezoekers gelijktijdig aan kan is kostbaar en doet gedurende de rest van het jaar niet veel meer dan erg veel geld kosten.

Bij PPiiTT bedenken wij voor dit soort problemen oplossingen. Nu ben ik de eerste die toegeeft dat het runnen van mijn belastingdienst . nl voor PPiiTT misschien wat hoog gegrepen is, maar een hoogwaardige website bouwen die heel veel gelijktijdige klanten kan serveren, zij het op een specifiek moment of gedurende het hele jaar. Dat kunnen wij. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons wat jouw uitdaging is, dan vertellen wij je eerlijk of we je kunnen helpen.2 maart update: Ze zijn nog steeds down! Misschien hadden wij bij PPiiTT dan toch een rol moeten spelen? 😉