Geen prijscorrectie wegens inflatie dit jaar

Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze prijzen dit jaar niet zullen stijgen in verband met inflatie. Er volgt dus geen prijscorrectie wegens inflatie dit jaar, zoals andere bedrijven zich daartoe wel genoodzaakt voelen helaas. Dit betekent dat klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde kwalitatieve diensten tegen dezelfde prijs als voorheen.

Inflatie kan een groot probleem zijn voor veel bedrijven en particulieren, waardoor prijzen vaak stijgen om de kosten te dekken. ppiitt heeft echter besloten om hun klanten niet te belasten met deze prijsstijgingen. Redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Ja onze kosten zijn op bepaalde onderdeel aanzienlijk gestegen. Maar daar wij onze omgeving vrij dynamisch hebben opgezet hebben we hier tijdig op in weten te spelen en zijn er her en der ook voorzieningen getroffen om kosten te besparen.

Veel van onze klanten zijn actief in het MKB en hebben het niet makkelijk gehad de laatste jaren. Corona en nu de energiecrisis die is ingezet door het conflict in de Oekraïne, maken het allemaal niet eenvoudig. Wij hopen dat onze inspanningen om onze prijzen niet te laten stijgen worden gewaardeerd.

Met deze prijsstabiliteit kunnen onze klanten gerust zijn dat ze geen onverwachte kosten zullen krijgen en dat ze kunnen blijven rekenen op de kwalitatieve diensten van ppiitt. Wij blijven ons inzetten voor het bieden van de beste oplossingen voor onze klanten tegen betaalbare prijzen.

Samenvattend, ppiitt blijft zich inzetten voor het bieden van de beste oplossingen voor hun klanten tegen betaalbare prijzen en zal de prijzen dit jaar niet verhogen i.v.m. met inflatie.

Een kleine kanttekening. Daar waar onze domeinnaam registratie dienstverleners hun prijzen verhogen moeten wij helaas wel meegaan met hun prijzen. Dit omdat wij het ons niet kunnen veroorloven hier geld op bij te leggen. Onze marges zijn hierin helaas al flinterdun en zelfs een stijging van maar 5% zou betekenen dat ppiitt mee moet betalen aan de registraties van onze klanten. Het is op dit moment bij nog geen enkele domeinnaam in ons beheer het geval, maar dit is niet iets wat wij in de hand hebben.

Hopende dat het komende jaar eenvoudiger wordt, vooral voor de mensen in conflictgebieden, sluiten we dit bericht af met een welgemeende succeswens aan onze klanten voor 2023 en daarna!

Vragen? Mail info@ppiitt.nl of kijk even op onze contactpagina.