Diensten

ppiitt levert webhosting, domeinnamen, email oplossingen en server oplossingen. Allemaal voor jouw projecten in de cloud. Wij zijn vooral blij wanneer jouw project een succes wordt en daarom helpen we iedereen bij installatie en gebruik van zijn hostingdiensten bij ppiitt.

Je kunt gelijk kiezen uit de 3 veel voorkomende hostingpakketten, maar schroom niet ons te vragen er eentje voor jou op maat te maken. Dat doen we gratis en volgens het basisprincipe van € 1,- per Gigabyte.

Ga je ook veel e-mailen met jouw pakket, vraag dan naar onze ppiitt e-maildienst welke naadloos integreert met jouw android of iphone, Outlook of welke client dan ook. Een mailbox kost maar € 2,50 en daar krijg je gelijk 8GB aan ruimte voor. Upgrades zijn eenvoudig te bestellen.

Heb je specifieke wensen, of weet je niet precies wat jouw online project nodig heeft? Dan kun je altijd even met ons kletsen!

Gratis webhosting voor Goede doelen en Verenigingen in Purmerend e.o.

Wij zijn begaan met onze omgeving en helpen graag verenigingen en goede doelen met een stukje webhosting. Daar zijn we nu eenmaal goed in. Als tegenprestatie is een vermelding op je website of verenigingskrantje al prima!

Voor een eenvoudige website rekenen wij geen kosten en wanneer je al een domeinnaam hebt ben je helemaal goedkoop uit. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email waarin je uitlegt wat je ongeveer nodig denkt te hebben naar tommie@ppiitt.nl.