Email

Onze hostingpakketten stellen je al in staat om te emailen met jouw eigen domein. Maar heb je snel meer postvakruimte nodig, of heb je voor jouw project meerdere adressen nodig? Dan is onze managed email dienst wellicht een oplossing.

  • 8GB
  • Eigen domeinnaam
  • Stel je email in op je telefoon, PC/MAC of welk apparaat dan ook
  • Mogelijkheden voor upgrade in opslagruimte, archivering, agenda’s, Active Sync en veel meer!

Email kost bij ppiitt 2,50 € per mailbox voor een 8GB postvak. Bestellen?

Alle mogelijkheden in een overzicht

Meer weten? Neem dan even contact met ons op. Bij bulkafname van emailadressen hebben wij natuurlijk kortingen. En heb je niet veel postvakruimte nodig, dan kun je in jouw hosting account al gratis mailboxen aanmaken. Let wel, webruimte voor hosting is duurder en dien je zelf te voorzien van backups! Een beheerde mailbox is dus verstandig.

Functies en KenmerkenOmschrijving
Beveiliging
WachtwoordbeheerGebruikers kunnen al dan niet hun wachtwoorden beheren en deze onafhankelijk wijzigen via de app of webmail.
Uitschakelen van wachtwoordwijzigingHet uitschakelen van de functie voor het wijzigen van wachtwoorden, vooral handig als hetzelfde e-mailaccount door een groep gebruikers wordt gebruikt.
Uitschakelen van wachtwoordherstelBeslis of u de functie voor wachtwoordherstel wilt toestaan of deze wilt integreren via een API in uw persoonlijke beheersysteem.
Twee-factor authenticatie (2FA)Schakel tweestapsverificatie (2FA) in voor zakelijke e-mails en kies ervoor om het optioneel of verplicht te maken voor iedereen.
IP-beperkingenBeperk de toegang tot POP, IMAP, SMTP en webmailservices alleen tot het IP-adres van het bedrijf of via VPN voor externe gebruikers.
Verplicht wachtwoordwijzigingBeslis of en wanneer u gebruikers wilt dwingen om hun wachtwoord te wijzigen, bijvoorbeeld bij de eerste toegang tot de service.
WachtwoordverloopStel deadlines in voor wachtwoorden van e-mailaccounts en begeleid gebruikers bij een verplichte procedure wanneer het wachtwoord verloopt.
Tools en functies
E-mailBeheer uw e-mailberichten vanaf computers en smartphones en houd ze gesynchroniseerd tussen meerdere apparaten dankzij IMAP-ondersteuning.
ContactpersonenPersoonlijke adresboeken altijd beschikbaar en gesynchroniseerd met al uw apparaten.
AgendaAlle functionaliteit van een bedrijfsagenda, inclusief synchronisatie, beschikbaarheidsstatus en labels.
Meerdere identiteitenPas e-mailberichten aan door de weergavenaam te kiezen en een handtekening in te stellen die in al uw berichten wordt ingevoegd.
Aangepast labelOrganiseer uw berichten met kleurlabels en pas ze automatisch toe door filters in te stellen voor inkomende berichten.
DelenDeel e-mailmappen, adresboeken of agenda’s door specifieke rechten toe te wijzen aan elke gebruiker.
BedrijfsadresboekBedrijfsadresboek altijd beschikbaar en gesynchroniseerd met al uw apparaten.
BeschikbaarheidsstatusHiermee kunt u evenementen organiseren en de beschikbaarheid van deelnemers controleren, waardoor u niet constant datums hoeft te wijzigen.
Compatibel met OutlookMaximale compatibiliteit met ondersteuning voor POP, IMAP, SMTP en Exchange ActiveSync voor Outlook, Thunderbird, MacOS, iPhone en Android.
E-mailregelsStel filterregels in voor inkomende e-mails om ze automatisch te organiseren.